Huom. Saslikin muut menut tai a la carte eivät ole voimassa 29.4.-3.5., vaan jatkuvat jälleen 6.5. alkaen.
Vappu-zakuskalautanen L, (G)
Kylmäsavustettua merilohta, Saslikin sitruunasilakkaa, piparjuurella maustettua katkarapuskagenia, Olivier-salaatti kevätperunoista, sillikaviaaria ja hienonnettua kananmunaa, ilmakuivattua metsästäjänkinkkua ja tryffelikreemiä, suolakurkkua, hunajaa ja smetanaa sekä paahdettua saaristolaisleipää
tai
Blini ja siianmätiä L, (G)
voisulan, smetanan, punasipulin ja hienonnetun kananmunan kera
tai
Bortštš-keittoa ukrainalaiseen tapaan L, (G), (VE)
briossi ja smetana
Kaikki pääruoat tarjoillaan parilalta runsaiden lisukkeiden kera: mm. korianterilla maustettua tomaatti-sipulisalaattia, pikkelöityä vesimelonia, Morkovcha porkkanasalaattia, hapankermalla maustettua punajuuri-tillisalaattia, valkosipuli-sitruunapapuja, katajanmarjahapankaalia ja Saslikin yrtti- valkosipuliperunoita
Repinin maustehärkä L,G
paahdettu härän ulkofile, maustekurkku-paprikakastike ja pippurismetana
Klassikkoannos vuodesta 1972
tai
Kanaa Kiev L
Sitruuna-lehtipersiljavoilla täytetty rapea kananpojan filee
tai
Rosmariiniglaseerattu vegaaninen ”tournedos” VE,G
bearnaisekastiketta
Raparperi pot de crème L,G
ja vaniljacrumblea
tai
Koko pöytäseurueelle:
Uunijäätelö à la Saslik L, (G)
Romanovin mansikoita, omenaa ja calvadossiirappia
Klassikkoannos vuodesta 1972
Pepin karitsalihapullat kermakastikkeella, ja maalaisranskalaiset L, G
tai
Evelinen lohimedaljonki, uudet perunat ja sitruunakermaviiliä L, G
sekä
Vaniljajäätelöä, raparperia ja kinuskikastiketta
L = laktoositon, G = gluteeniton, (G) = saatavana gluteenittomana VE=vegaaninen, (VE)=saatavana vegaanisena
Huom. Saslikin muut menut tai a la carte eivät ole voimassa 29.4.-3.5., vaan jatkuvat jälleen 6.5. alkaen.
Kahdeksan tunnelmallista kabinettia 2-50 henkilölle – arkeen & juhlaan >>