Rakastu Saslikinklassikoihin ja uutuuksiin!

Tervetuloa nauttimaan Saslikin klassikoita jälleeen 31.8. alkaen!

Keittiömestarimme on poiminut listalle Šašlikin rakastetuimmat klassikot vuosien varrelta. Näitä annoksia ovat vuosien saatossa nauttineet niin kuninkaalliset kuin kuuluisat rokkistaratkin ja vieraat ympäri maailman.

Muistathan, että meiltä saat blinejä ympäri vuoden. Tule maistamaan blinejä, perinteisellä reseptillä jo vuodesta 1972! Saslikista saat myös harvinaista karhua. Pääruoat tarjoillaan perinteiseen Šašlikin tyyliin parilalta runsaiden lisukkeiden kera (viiden ruokalajin juhlamenu tarjoillaan juhlavina lautasannoksina), ja lihat sekä kalat saavat upean makunsa aidosta puuhiiliuunista.

Muista myös kabinetit ilman tilavuokraa sekä erikseen tilattavat loistavat trubaduurien privaattimusiikkiesitykset! Saslikin trubaduurit ovat tauolla toukokuun 2023 ja esitykset ravintolasaleissa ja kabineteissa alkavat jälleen syksyllä.

Keittiössämme on käytössä aito puuhiiliuuni

UKRAINALAISIA MAKUJA

Rakkaat ystävät,
Olemme poistaneet valikoimistamme kaikki Venäjällä tuotetut tuotteet kannanottonamme sotatoimiin. Haluamme osoittaa suomalaisena perheyrityksenä tukea tarjoamalla ukrainalaisen keittiön ruokia, kuten kievinkanaa, blinejä ja borssikeittoa sekä ukrainalaista vodkaa ja olutta.
Yhdessä voimme auttaa, välittää ja vaikuttaa.

#autaukrainaa #suomalainenperheyritys #helpukraine #kievinkana #borssikeitto #stopwar #ravintolasaslik #asravintolat

Lisätietoja tarjoiltavista annoksista sekä allergioita ja intoleransseja aiheuttavista aineista ja tuotteista saa henkilökunnalta.
(EU-asetus 1169/2011) sekä lihan alkuperämaasta sähköisesti; myynti@asravintolat.fi.