Rakastu Saslikinklassikoihin ja uutuuksiin!

Tervetuloa nauttimaan Saslikin klassikoita!

Keittiömestarimme on poiminut listalle Saslikin rakastetuimmat klassikot vuosien varrelta. Näitä annoksia ovat vuosien saatossa nauttineet niin kuninkaalliset kuin kuuluisat rokkistaratkin ja vieraat ympäri maailman.

Muistathan, että meiltä saat blinejä ympäri vuoden. Tule maistamaan blinejä, perinteisellä reseptillä jo vuodesta 1972! Saslikista saat myös harvinaista karhua. Pääruoat tarjoillaan perinteiseen Saslikin tyyliin parilalta runsaiden lisukkeiden kera (juhlamenu tarjoillaan juhlavina lautasannoksina), ja lihat sekä kalat saavat upean makunsa aidosta puuhiiliuunista. A la cartelta ja menuehdotelmista löydät rakkaudella valmistetut slaavilais-ranskalaisen keittiön parhaat palat!

Muista myös kabinetit ilman tilavuokraa sekä erikseen tilattavat loistavat trubaduurien privaattimusiikkiesitykset! (Trubaduuriesitykset lauantaisin ovat toistaiseksi tauolla. Varattavissa yksityisesti). 

Olemme avoinna ti-la 16-23.

Vappuna 30.4. ja 1.5. on voimassa VAPPUMENU.
Tällöin muut menuehdotelmat ja a la carte eivät ole tarjolla.
Varaa vappupöytäsi pian!

Pöytävarauksiin >

Keittiössämme on käytössä aito puuhiiliuuni

Saslik puuhiiliuuni 2

UKRAINALAISIA MAKUJA

Rakkaat ystävät,
Olemme poistaneet valikoimistamme kaikki Venäjällä tuotetut tuotteet kannanottonamme sotatoimiin. Haluamme osoittaa suomalaisena perheyrityksenä tukea tarjoamalla ukrainalaisen keittiön ruokia, kuten kievinkanaa, blinejä ja borssikeittoa sekä ukrainalaista vodkaa ja olutta.
Yhdessä voimme auttaa, välittää ja vaikuttaa.

#autaukrainaa #suomalainenperheyritys #helpukraine #kievinkana #borssikeitto #stopwar #ravintolasaslik #asravintolat

Lisätietoja tarjoiltavista annoksista sekä allergioita ja intoleransseja aiheuttavista aineista ja tuotteista saa henkilökunnalta.
(EU-asetus 1169/2011) sekä lihan alkuperämaasta sähköisesti; myynti@asravintolat.fi.