Vappu-zakuskalautanen L, (G)
Graavattua merilohta ”Selyodka”, katkarapuskagenia, piparjuurisilakkaa, Olivier-salaatti kevätperunoista, Tsarin sillikaviaaria ja hienonnettua kananmunaa, peurapatee ja tryffelikreemiä, suolakurkkua, hunajaa ja smetanaa sekä paahdettua saaristolaisleipää
tai
Blini ja lohenmätiä L, (G)
voisulan, smetanan, punasipulin ja hienonnetun kananmunan kera
(voit vaihtaa lohenmädin tilalle siianmädin +3,00 € tai muikunmädin +6,00 € lisähinnasta)
tai
Bortštš-keittoa ukrainalaiseen tapaan L, (G), (VE)
briossi ja smetana
Kaikki pääruoat tarjoillaan parilalta runsaiden lisukkeiden kera: mm. katajanmarjahapankaali, Saslikin yrtti-valkosipuliperunat, ruusulla maustettu pikkelipunakaali, ratatouille, mausteinen sipulisalaatti ja tuorekurkkua minttu-jugurttikastikkeessa
Repinin maustehärkä L,G
paahdettu härän ulkofile, maustekurkku-paprikakastike ja pippurismetana
Klassikkoannos vuodesta 1972
tai
Kanaa Kiev L
Sitruuna-lehtipersiljavoilla täytetty rapea kananpojan filee
tai
Rosmariiniglaseerattu vegaaninen ”tournedos” VE,G
bearnaisekastiketta
Samettinen rahkapannacotta L,G
raparperihilloketta ja sokerihuurrettua pistaasipähkinää
tai
Koko pöytäseurueelle:
Uunijäätelö Katariina Suurelle L, (G)
Romanovin mansikat, omenaa ja calvadossiirappi
Klassikkoannos
vuodesta 1972
Oletko koskaan maistanut karhua? Nyt siihen olisi loistava tilaisuus väliruoan muodossa: Karhumaistiainen L ylikypsää karhua (50 g) täyteläisessä karhuliemessä +17,00
Huom. Karhunlihaa ei toistaiseksi ole saatavilla. Pahoittelemme tilannetta ja päivitämme saatavutta myöhemmin.
Pepin karitsalihapullat kermakastikkeella, ja maalaisranskalaiset L, G
tai
Eveliinan uunilohta, keitetyt perunat ja sitruunakermaviiliä L, G
sekä
Vaniljajäätelöä, mansikoita, strösseliä ja kinuskikastiketta
L = laktoositon, G = gluteeniton, (G) = saatavana gluteenittomana
(30.4.-.1.5. muut menut tai a la carte eivät ole voimassa, vaan jatkuvat jälleen 2.5. alkaen)
Kahdeksan tunnelmallista kabinettia 2-50 henkilölle – arkeen & juhlaan >>